Waar

 

In de mediterraanse setting van het prachtige Juseu, Aragon biedt Wouter van Leusen een inspirerende vierdaagse workshop aan met een uitgebalanceerd programma, afgestemd op de door jezelf bepaalde vraagstelling.

 

Wouter heeft de gave om op ontspannen en respectvolle manier een veilige en vertrouwde sfeer te creëren. Hij stelt de juiste vragen. De workshop is een unieke gelegenheid om zaken in perspectief te plaatsen.

 

Kees van der Meer

Waar

 

Het is een ruig gebied met bergen en een indrukwekkende, ongerepte natuur. In de periode dat wij er zijn, is het mooi weer. Je kunt er prachtig wandelen. Overdag volstaat een T-shirt en ’s avonds een trui.

 

 

Accommodatie

 

We verblijven in een stijlvol gerestaureerd Spaans huis uit de 17e eeuw. Het ligt aan de rand van het dorp en we hebben het voor onszelf. Iedereen heeft een eigen slaapkamer.

 

Wat betreft de maaltijden: we eten typisch Spaans buiten de deur en we zullen een keer samen thuis koken. Voor ontbijt en lunch zorgt Wouter, waarbij iedereen zonodig even helpt.

 

Waar?

 

In Juseu (uitgesproken als Goeséoe), een authentiek gehucht boven op een berg in Spanje met uitzicht op de Pyreneeën in de deelstaat Aragon.

 

Op 2 uur rijden van Barcelona kom je in een bijzondere wereld die ultiem uitnodigt tot afstand nemen van de dagelijkse hectiek.

 

www.juseu.com

Copyright © FinancieelBewustZijn All Rights Reserved | Design: WithCompliments WebDesign